Prijzen

Prijzen per persoon, per nacht vanaf 2 nachten:

Overnachting inclusief ontbijt € 37,50

Toeristenbelasting € 2.20

Dagmenu € 16.50  (vooraf doorgeven, bekijk hier het dagmenu

Toeslag 1 nacht € 5,–

Toeslag kamer voor 1 persoon € 10,–

Bekijk hier ons ‘doordeweek’ arrangement: Arrangement

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 16.00 uur tot 00.00 uur.

Zondags na het ontbijt gesloten, tenzij anders aangegeven (aankomsten mogelijk).
Tijdens de feestweekenden op zondag de bar en keuken geopend.

 

Na het ontvangen van de, in de bevestiging genoemde, aanbetaling is je reservering definitief.

Wanneer je een mail gestuurd hebt en nog geen antwoord hebt ontvangen, kijk dan in je mailbox bij “ongewenst of spam”. Het kan zijn dat daar de mail terecht komt.

We zullen altijd ieder mailtje beantwoorden.

We beschikken over ca. 30 comfortabele bedden. We hebben 2- persoonskamers  en een aantal 4- persoonskamers. (dit zijn voormalig appartementen met 2 slaapkamers, met deur ertussen en een badkamer)

Alle kamers beschikken over eigen sanitair en de meesten over een balkon.

In de weekenden verhuren we de kamers niet voor 1 nacht. In de feestweekenden verhuren we de kamers vanaf 3 nachten.

We hebben geen éénpersoonskamers, maar door de weeks is het mogelijk een kamer voor 1 persoon te boeken. Je betaalt dan een toeslag van € 10,– per persoon per nacht.

 

Voorwaarden:
• Wij vragen een vooruitbetaling van 50% van de totale overnachtingsprijs, en de geboekte diners. Deze dient 2 weken na ontvangen van de bevestiging overgemaakt te zijn. Graag overmaken met vermelding van het reserveringsnummer. De reservering is definitief wanneer de aanbetaling door ons ontvangen is.
• Bij boekingen binnen 2 weken wordt een aanbetaling van 100% gevraagd.
• Bij annulering binnen 2 weken voor aankomst, behouden we ons het recht voor het bedrag aan overnachtingen in rekening te brengen.(het afsluiten van een annuleringsverzekering kan zinvol zijn)
• De kamers zijn alleen in zijn geheel te annuleren.
• Het in de bevestiging genoemde aantal overnachtingen en diners zal in rekening worden gebracht, tenzij anders overeengekomen.
• Het resterende bedrag wordt op de dag vertrek contant afgerekend. Pinnen is niet mogelijk, pinautomaat bevindt zich op 200 meter afstand.
• Het verblijf, stalling van voertuigen bij Pension Lindental geschiedt op eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor lichamelijk letsel, materiaalschade en/of gevolgschade van welke aard dan ook, toegebracht aan of ontstaan door gasten en/of derden.
• Het toebrengen van schade aan eigendommen van Pension Lindental dan wel het ontvreemden daarvan wordt in rekening gebracht bij de veroorzaker dan wel de hoofdelijk aansprakelijke(contact) persoon.
• Inchecken vanaf 16.00 uur, kamer dient vrij te zijn van persoonlijke spullen om 10.30 uur op dag van vertrek.

 

Motorhotel eifel pension Lindental Bad Bertrich

 

 

’s Avonds kun je aanschuiven voor het dagmenu. En dan hebben we het natuurlijk ook over onze inmiddels bekende b.b.q. op de zaterdagavond.

Kijk bij de berichten elders op deze site wat het menu verder inhoudt. We bereiden alles dagvers, geef daarom minimaal 2 weken van te voren door als je mee wilt eten.

Er kan gegeten worden tussen 18.0 uur en 20.00 uur. Op zaterdag gaat de bbq om 19.00 uur aan.

Mocht je speciale (dieet) wensen hebben geef het aan ons door zodat we er rekening mee kunnen houden.

Op zondag zal de bar en het restaurant  gesloten zijn, tenzij anders afgesproken. Op loopafstand in het dorp zijn diverse restaurants.

Inchecken vanaf 16.00 uur. Uitchecken voor 10.30 uur op de dag van vertrek.