Info

We richten ons met name op motorrijders, maar natuurlijk ben je ook van harte welkom als je geen motor rijdt. Neem je mountainbike mee; vanuit Bad Bertrich zijn er diverse uitgezette mountainbike routes door de prachtige omgeving. Ook zijn er diverse wandelroutes uitgezet.

Ons Pension beschikt over ca. 30 bedden. We hebben tweepersoonskamers, een driepersoonskamer en een aantal vierpersoonskamers. Alle kamers beschikken uiteraard over eigen sanitair.

Naast goede zorg voor jou is ook je motor in veilige handen. Er zijn een tweetal garages, een drietal carports (achter het Gästehaus) en mochten deze allemaal vol zijn, is er een afgesloten parkeerplaats voor je motor.

Tevens is er gelegenheid om je motor schoon te maken en is er materiaal voor kleine reparaties aanwezig. Als je een keer pech hebt, helpen we je graag weer op weg. 

Omgeving Lindental

De omgeving is ronduit fantastisch en gevarieerd. De moezel is op slechts 8 kilometer afstand en plaatsen als bijvoorbeeld Cochem of Zell zijn makkelijk via prachtige routes bereikbaar. Steden als Koblenz en Trier zijn goed bereikbaar. Een heerlijke tourtocht door de Eifel begint bij ons voor de deur en de Nürburgring ligt slechts op 40 kilometer. Vanuit ons pension kun je prachtige tourritten maken richting Luxemburg. Een tocht door de prachtige Hunsrück is de moeite meer dan waard. Kortom, ons pension is de uitvalsbasis voor een heerlijke tourrit door de Eifel, Moezel en Hunsrück regio!

Natuurlijk helpen we je graag bij het plannen van je route, en als het even kan en je stelt het op prijs, rijden we met je mee. Uiteindelijk zijn we zelf door het motorrijden in deze prachtige regio beland.

In Bad Bertrich zijn diverse restaurants en cafe’s aanwezig. Als je een dag niet wilt rijden, is er in de omgeving genoeg te beleven en adviseren we je graag. Er is een bekend thermaalbad en spa waar je heerlijk kunt ontspannen.  Voor meer informatie over Bad Bertrich en de directe omgeving kun je een kijkje nemen op www.badbertrich.de

 

Grote afgesloten parking met carport achter het Gaestehaus.