Like en Deel Actie Facebook

Like en Deel actie! Gratis een paar dagen toeren in de Eifel? Wij verloten een ‘doordeweek” arrangement (2 nachten halfpension voor 2 personen) bij pension Lindental.Like onze Facebookpagina en deel het Facebook- bericht openbaar op je eigen tijdlijn.De winnaar wordt bekend gemaakt op onze Facebook-pagina op 7-3-19. https://www.facebook.com/motorhoteleifel Hier zie je wat het arrangement inhoudt: https://www.motorhotel-eifel.nl/arrangement/ 

Arrangement Paasweekend

Boek met Pasen 2019,  3 nachten halfpension! Aankomst vrijdag 19 april – vertrek maandag 22 april. Schuif iedere avond aan voor een lekker dagmenu en op zaterdag de ‘weer of geen weer’ bbq. Nu voor maar € 160,–                                (incl toeristentax, 

Doordeweek – Arrangement € 105,–

Nu lekker voordelig sturen in de Eifel !   Dit “doordeweek”-arrangement is inclusief: – 2 overnachtingen met ontbijt. – Halfpension, ’s avonds schuif je gezellig aan voor het dagelijks wisselend dagmenu. – Toeristenbelasting Boekbaar van maandag tot en met donderdag.   Prijs: € 105,– p.p.p.a. (bij 2 personen op een kamer)

Dagmenu bij Lindental

Wij serveren een dagmenu voor € 16,50 per persoon. We werken met dagverse producten, graag van te voren doorgeven als je mee wilt eten. Hieronder staat wat je kunt verwachten. Maandag: Groentenbouillon, PK-Steak met spekjes en champignons,  een aardappelgerechtje en salade en een dessert. Dinsdag: Champignonssoep, Jägerschnitzel met een aardappelgerechtje,salade en een dessert. Woensdag: Spare-Ribs met 

Fijne feestdagen – Happy Holidays

Wij wensen al onze gasten fijne feestdagen en heel graag tot ziens bij pension Lindental! Happy Holidays and we hope to see you again at pension Lindental!  

Carports erbij gebouwd

We hebben ondertussen niet stil gezeten en onze grote parkeerplaats aangevuld met 3 carports. Nu kunnen zeker alle motoren veilig en droog staan. Samen met de dubbele garage is er plek genoeg ! Zie de foto’s voor een indruk.                

Vermelding Motorcamping.eu

Sinds vandaag zijn we ook te vinden op www.motorcamping.eu ! Klik op de volgende link om te bekijken: http://www.motorcamping.eu/duitsland/eifel/motorhotel-eifel-lindental.html Bedankt team van Motorcamping.eu !

Opening pension Lindental

Op 4 april openen wij de deuren van pension Lindental in Bad Bertrich, jouw Motorhotel in de regio Eifel, Moezel en Hunsrück. .